Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Fotosoutěž na téma „Zima na Třebíčsku“
Fotosoutěž na téma „Zima na Třebíčsku“ PDF Tisk Email
Úterý, 22 Prosinec 2020 00:00

Milovníci fotografování se mohou od 18. prosince 2020 zapojit do fotosoutěže vyhlášené destinační kanceláří Třebíčsko-moravská Vysočina. Všichni příznivci fotografování mohou posílat svoje fotografie až do konce února 2021 a soutěžit o zajímavé ceny.

Soutěž má dvě kategorie – amatérští a profesionální fotografové. Každý soutěžící může zaslat maximálně dvě fotografie. „Hodnotící komise vybere zkaždé kategorie tři snímky, které ocení pobytem pro dvě osoby na Zámku Dukovany, voucherem do Adam's Bar&bistro vTřebíči nebo poukazem na nákup regionálních výrobků z Kozí farmy v Ratibořicích“, informuje Aneta Šalomounová z destinační kanceláře.

Pořízené zimní fotografie mohou obsahovat památky, přírodu nebo záběry z akcí v turistické oblasti a nesmí být starší než dva roky. „Soutěžící mohou poslat maximálně dvě fotografie z území Třebíčska v minimálním formátu A3 a rozlišení 300 DPI na emailovou adresu destinační kanceláře Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo přes Úschovnu na stejnou adresu,“ doplňuje Aneta Šalomounová. Zaslané fotografie je třeba doplnit o jméno, příjmení, kontaktní email, mobil, místo pořízení a případně komentář. Vybrané snímky si po ukončení soutěže prohlédnou zájemci v některé z výstavních prostor vTřebíči, vpřípadě příznivé epidemiologické situace proběhne vernisáž spojená se slavnostním předáním cen vítězům.

Podrobná pravidla soutěže najdete na stránkách destinace Třebíčsko-moravská Vysočina:https://www.trebicsko-moravskavysocina.cz/novinky/fotosoutez/

Václav Prchal