Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. března
Stíny 28. března PDF Tisk Email
Středa, 28 Březen 2018 00:00

Ženy byly přistiženy

V pondělí 26. března byly při krádeži v obchodě přistiženy v Třebíči dvě ženy. Před jednou hodinou odpoledne vzaly v prodejně na ulici Poděbradská zboží v hodnotě bezmála dvanáct tisíc korun a chtěly odejít bez zaplacení. Zaměstnankyně obchodu podezřelou ženu i dívku zastavily a na místo byli přivoláni policisté. Policisté zjistili, že obě již byly v minulosti soudně trestány. Šestatřicetiletá žena ze Znojemska má od loňského podzimu za spáchaný majetkový trestný čin uložený trest obecně prospěšných prací, stejně tak sedmnáctiletá dívka z Brněnska. Obě ženy policisté odvezli na oddělení policie k provedení nezbytných úkonů. Případ policisté prověřují pro podezření z trestného činu krádeže, ze spáchání kterého jsou obě ženy podezřelé.

Objasnili poškození objektu firmy

Policisté objasnili případ poškození objektu firmy v Třebíči, ke kterému došlo v noci z pátku 12. ledna na sobotu. Pachatel na ulici Cyrilometodějská rozbil košem na odpadky skleněnou výplň vstupních dveří do firmy a poškodil i jejich rám.

Způsobil tak škodu necelých pět tisíc korun. Po přijetí oznámení o poškození objektu začali policisté případ prověřovat. Místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Na základě prověřování se policistům podařilo pachatele vypátrat a dopadnout. Jedná se o osmadvacetiletého muže ze Svitavska, opakovaně soudně trestaného recidivistu. Muž se dopustil trestného činu výtržnictví.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 31 Březen 2018 08:41