Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 4. ledna
Stíny 4. ledna PDF Tisk Email
Středa, 04 Leden 2012 12:17

Že by zámečník?

 

Policisté z Obvodního oddělení Okříšky přijali trestní oznámení o vloupání do rodinného domu v obci Předín. Neznámý pachatel v období od 16. prosince do 2. ledna vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněné výplně okna. Celý dům prohledal a odcizil čtyři zámky FAB s klíči. Majitelka vyčíslili způsobenou škodu na více než dva tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

 

 

Krádež peněženky

 

Policisté z Obvodního oddělení Jemnice prověřují případ krádeže peněženky z motorového vozidla na Havlíčkově náměstí v Jemnici. Neznámý pachatel využil v dopoledních hodinách dne 3. ledna nepozornosti majitele a z odemčeného vozidla značky Renault Master odcizil peněženku odloženou na sedadle spolujezdce. Řidič v té době vykládal zboží do místní prodejny. Způsobenou škodu vyčíslil na více než padesát dva tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Řádění sprejerů

 

Sprejeři řádili v ulici Novodvorská v Třebíči. Neznámý pachatel v období od 23. prosince do 3. ledna posprejoval sokl boční zdi panelového domu. Sprejem stříbrné barvy namaloval nečitelné nápisy o délce deseti metrů a výšce jeden metr. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na patnáct tisíc korun. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč pátrají po pachateli, který se dopustil přečinu poškození cizí věci a hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok.

 

Krádež nafty

 

Přečinu krádeže se dopustil dosud neznámý pachatel, který odcizil motorovou naftu z palivových nádrží za obcí Želetava v místech zvaných Bítovánky. V noci z 3. na 4. ledna po násilném překonání víček nádrží u odstaveného traktoru značky Case a u nákladního vozidla značky Tatra 815 odcizil více než dvě stě dvacet litrů motorové nafty. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na jedenáct tisíc korun. Případ prověřují policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

por. Bc. Marcela Lavická

Tisková mluvčí

Preventivně informační skupina Třebíč

Aktualizováno Čtvrtek, 05 Leden 2012 13:26