Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 19. května
Stíny 19. května PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Květen 2011 20:26

Policejní pyrotechnici na Třebíčsku
Ve středu museli hned dvakrát vyjíždět na Třebíčsko policejní pyrotechnici. Dopoledne kolem 10:00 hodin přijali policisté oznámení o nálezu podezřelého předmětu. Při výkopových pracích v obci Pozďátky narazili dělníci na kámen, ve kterém byly navrtány otvory a z nich vedl drát. Vzhledem k tomu, že dříve mohlo být při výstavbě využíváno trhacích prací, nebylo vyloučeno, že v otvorech se může nacházet trhavina. Policisté proto zavolali na místo pyrotechnika. Ten po příjezdu otvory prohlédnul a přítomnost trhavin nepotvrdil.

Téhož dne kolem 17:00 hodin vyjížděli policisté k nálezu munice v katastru obce Jemnice. Přivolaný policejní pyrotechnik uvedl, že se jedná o tříštivý dělostřelecký granát ráže 75 mm. Granát zajistil a odvezl k likvidaci.

 

Krádež měděných kabelů
V době od začátku května do středy došlo v Třebíči na ulici Znojemská k odcizení kabelů. Neznámý pachatel zde vniknul na střechu bývalého obchodního domu a z ní a dalších vnějších částí budovy odcizil měděné kabely v ceně přibližně třiceti tisíc korun. Policisté podezírají pachatele z trestného činu krádeže.

 

Vloupání do vozidla

Ve středu odpoledne došlo na Dalešické přehradě ke vloupání do vozidla. Policisté pátrají po neznámém pachateli, který rozbil zadní okno u zaparkovaného vozidla Opel. Z vozidla odcizil dvě dámské kabelky ve kterých se nacházeli peněženky s finančními hotovostmi, doklady, platebními kartami a mobilními telefony. Včetně poškození vozidla způsobil pachatel škodu přes dvacet tisíc korun.

 

Martin Dušek

Aktualizováno Pátek, 20 Květen 2011 14:48