Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. května
Stíny 10. května PDF Tisk Email
Úterý, 10 Květen 2011 09:30

„Na Gymnáziu v Třebíči je bomba“
ozvalo se v ranních hodinách dne 9. května v telefonním sluchátku na operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina.

Třebíčská policie společně se strážníky Městské policie Třebíč vyjeli ihned na místo a uzavřeli gymnázium a jeho okolí. Celou budovu a jeho okolí důkladně prohledali. Pyrotechnici žádný nástražný systém nenalezli. Po více než hodině bylo Gymnázium v Třebíči opět otevřeno a studenti mohli opět usednout do svých lavic.

Policisté i nadále pátrají po neznámém pachateli, který se dopustil přečinu šíření poplašné zprávy a hrozí mu trest odnětí svobody až na tři léta.

 

 

Mladá a neklidná v Jemnici

Policisté ze Služby dopravní policie Třebíč šetří dopravní nehodu, ke které došlo v ranních hodinách dne 9. května v ulici U Černého mostu v Jemnici.

Dvacetiletá řidička jela s osobním vozidlem značky Opel Astra směrem od centra k obci Menhartice. Při jízdě se plně nevěnovala řízení vozidla a vjela do protisměru. V tomto okamžiku ji předjížděl řidič nákladního vozidla značky IFA  a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, která byla převezena k ošetření do nemocnice. Policisté vyčíslili způsobenou škodu na šedesát tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 11 Květen 2011 11:04