Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 28. dubna
Stíny 28. dubna PDF Tisk Email
Pátek, 29 Duben 2011 06:14

Skácel se v ulici Skácela

 

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč prověřují oznámení o pracovním úrazu, ke kterému došlo na stavbě rodinného domu v ulici Jana Skácela v Třebíči. Sedmačtyřicetiletý muž v odpoledních hodinách dne 27. dubna spadl z betonového tarasu z výšky téměř dvou metrů. Zraněný byl leteckou záchrannou službou převezen do Nemocnice v Brně. Policisté případ prověřují jako přečin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Na místě byl přítomen i pracovník inspektorátu bezpečnosti práce. Zda byla porušena bezpečnost práce je předmětem dalšího šetření.

 

 

Vloupání do osobního vozidla

 

Třebíčská policie prověřuje případ vloupání do osobního vozidla, ke kterému došlo před rodinným domem v ulici Krajíčkova v Třebíči. Neznámý pachatel v období od 22. do 27. dubna vnikl do osobního vozidla značky VW Golf po násilném překonání skleněné výplně okna pravých předních dveří. Z úložného prostoru odcizil dálkový ovladač k autorádiu a doklady k vozidlu. Celková škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do rekreační chalupy

 

Policisté z Obvodního oddělení Moravské Budějovice přijali trestní oznámení o vloupání do rekreační chalupy v obci Jakubov. Nezvaný host v období od 25. do 27. dubna vnikl do objektu po násilném překonání skleněné výplně okna. Všechny prostory prohledal a odcizil různé druhy potravin, televizor, DVD přehrávač a další elektroniku. Celkovou škodu policisté vyčíslili na více než padesát tisíc korun. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta za přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

 

Vloupání do bagru

 

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o vloupání do pásového bagru, zaparkovaného v obci Kralice nad Oslavou. Neznámý pachatel v noci z 26. na 27. dubna vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání visacího zámku. Odcizil sadu nářadí s montážními klíči, plastový kanystr s 20 litry motorové nafty a autobaterii. Celkovou škodu vyčíslili policisté na více než třináct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež pivních sudů

 

Policisté z Obvodního oddělení Okříšky přijali trestní oznámení o krádeži sudů uložených před restaurací v ulici U Stadionu v obci Okříšky. Neznámý pachatel v noci z 26. na 27. dubna odcizil pět kusů prázdných pivních sudů, jeden sud od limonády a dvě pivní přepravky s lahvemi. Celkovou škodu policisté vyčíslili na téměř sedm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

   

Havaroval s nákladním vozem v příkopu

 

Dopravní nehodu nákladního vozidla šetřili policisté ze služby dopravní policie v dopoledních hodinách dne 27. dubna mezi obcemi Střítež a Výčapy. Šestadvacetiletý řidič jel s nákladním vozidlem značky Daf směrem k obci Výčapy. Při jízdě se plně nevěnoval řízení a vjel do pravého silničního příkopu. Pravou částí nástavby zachytil o vzrostlé stromy. Vozidlo se při dopravní nehodě převrátilo na bok a došlo k poškození přepravovaného nákladu. Celkovou škodu vyčíslili policisté na sto třicet tisíc korun. Při nehodě nedošlo k žádnému zranění osob.

 

por. Bc. Marcela Lavická

Tisková mluvčí

Preventivně informační skupina Třebíč

 

Aktualizováno Středa, 04 Květen 2011 08:07