Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 9. března
Stíny 9. března PDF Tisk Email
Středa, 09 Březen 2011 13:11

Obnažoval se v parku, půjde sedět?

Třebíčská policie prověřuje případ výtržnictví. Pětapadesátiletý muž z Třebíčska se v podvečerních hodinách dne 8. března obnažoval v parku v Libušině údolí v Třebíči. Kolemjdoucí svědkové muže zahlédli a přivolali strážníky Městské policie Třebíč. Strážníci muže zadrželi a předali ho policistům z Obvodního oddělení Třebíč. Muž se dopustil přečinu výtržnictví a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.


Brutální lupič znovu na zcéně

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč prověřují případ krádeže dámské kabelky. Neznámý pachatel dne 8. března v 19.45 hodin v ulici Tkalcovská v Třebíči přistoupil ze zadu k pětapadesátileté ženě a snažil se ji vytrhnout kabelku z ruky. Žena se bránila a muž ji proto strhl na zem, přičemž si poškozená lehce poranila obě ruce a roztrhla kalhoty. Poté se útočníkovi podařilo kabelku vytrhnout a dal se na útěk k ulici Křížová, směrem k mostu přes řeku Jihlavu.

Celková škoda byla vyčíslena na více než čtyři tisíce korun. Pachatel se dopustil trestného činu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Útočník byl střední postavy, vysoké asi 175 cm, ve věku 30 až 35 let. Na sobě měl tmavé oblečení, na hlavě tmavší čelenku.


Vloupání do osobního vozidla

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o vloupání do osobního vozidla. Neznámý pachatel v ranních hodinách dne 8. března vnikl po násilném překonání zámku pravých předních dveří do osobního vozidla značky Fiat Punto, zaparkovaného v ulici E. F. Buriana v Náměšti nad Oslavou. Zloděj využil chvilkové nepřítomnosti majitelky vozu, která odvedla dítě do mateřské školky. Odcizil dámskou kabelku, peněženku s finanční hotovostí, mobilní telefon, platební karty, kosmetickou tašku, doklady a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř sedmnáct tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 11 Březen 2011 06:57