Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 31.ledna
Stíny 31.ledna PDF Tisk Email
Pondělí, 31 Leden 2011 12:10

Samá vloupačka, pozor na lapky!
 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do rodinného domu v obci Dukovany. Neznámý pachatel nezjištěným způsobem vnikl v období od 15. do 30. ledna do vnitřních prostor domu v obci Dukovany. V podkroví domu odcizil volně odložený vojenský kufr, ve kterém měl majitel uloženou finanční hotovost. Celková škoda byla vyčíslena na téměř tři sta tisíc korun.

   Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání také do rodinného domu v Třebíči. Neznámý pachatel v dopoledních hodinách dne 28. ledna vnikl do vnitřních prostor rodinného domu v ulici Kanciborek v Třebíči, po násilném překonání skleněné výplně dveří na terase. Celý dům prohledal a odcizil finanční hotovost, zlaté šperky a parfém. Celková škoda byla vyčíslena na téměř čtyřicet pět tisíc korun.

 

 

Pytláctví v k.ú. obce Naloučany

 

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o pytláctví v k.ú. obce Naloučany. Neznámý pachatel měl v noci z 27. na 28. ledna, v době hájení, na poli honitby v místech zvaných Pivečný ulovit srnčí zvěř, kterou usmrtil střelnou zbraní. Zvěř odtáhl na silnici, odkud ji odvezl nezjištěným vozidlem. Pachatel se dopustil trestného činu pytláctví a hrozí mu trest odnětí svobody až na pět let. Celková škoda byla vyčíslena na téměř patnáct tisíc korun.

 

por. Bc. Marcela Lavická

Tisková mluvčí

Preventivně informační skupina Třebíč

Aktualizováno Úterý, 01 Únor 2011 10:41