Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. ledna
Stíny 29. ledna PDF Tisk Email
Sobota, 29 Leden 2011 09:43

Zloději vezli zbrojní arsenál

Policisté z Náměště nad Oslavou přijali dne 26. ledna krátce před obědem oznámení o krádeži registrační značky ze zaparkovaného vozidla Škoda Fabia, ke které došlo na ulici Bítešská. Již o hodinu později policisté kontrolovali dvoučlennou posádku vozidla Peugeot 406. Jednalo se o dva muže ve věku 26 a 35 let. Ve vozidle se kromě odcizené registrační značky nacházeli i střelné zbraně, jednoranná malorážná puška ráže 22mm a bubínkový revolver ráže 22mm se střelivem. Šestadvacetiletému muži z Mariánských Lázní bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu Krádež, neboť byl v minulosti již za takovýto skutek pravomocně odsouzen. U pětatřicetiletého muže z Velkomeziříčska byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci přečinu Nedovolené ozbrojování, neboť policisté zjistili, že muž, který se k držení zbraní přiznal, nevlastní zbrojní průkaz.

 


Krádež telefonu

Třebíčská policie přijala dne 27. ledna trestní oznámení o krádeži telefonu. Pětatřicetiletému muži z Brna odcizili v nočních hodinách dne 22. ledna na diskotéce v Moravských Budějovicích mobilní telefon, který zanechal v kapse volně odložené bundy. Škoda byla vyčíslena na sedm tisíc korun.

 

Nebezpeční vyhrožování

Třebíčští policisté přijali 27. ledna v ranních hodinách trestní oznámení o nebezpečném vyhrožování v Třebíči na ulici Budíkovická. Třiadvacetiletý muž v místě bydliště nejprve slovně nadával své matce a poté přímo před policisty vzal do ruky kuchyňský nůž a s napřaženou rukou vyhrožoval zabitím matky a poté i sebe. Policisté na místě muže zajistili a vzhledem k jeho podnapilosti ho umístnili na záchytnou stanici do Jihlavy. Po vystřízlivění mu bylo sděleno podezření z přečinu Nebezpečné vyhrožování. 


René Novotný

Aktualizováno Úterý, 01 Únor 2011 09:22