Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 18. července
Stíny 18. července PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Červenec 2024 00:00

Krádež elektrokoloběžky

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil v Třebíči elektrokoloběžku a majiteli tak způsobil škodu přibližně za patnáct tisíc korun. Ke spáchání činu došlo v pátek 5. července v době kolem půl desáté večer na ulici Pražská. Pachatel odcizil nezajištěnou elektrokoloběžku značky Ducati Cross-E Sport černé barvy se žlutými doplňky. Policisté provedli šetření, úkony trestního řízení zahájili pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizené elektrokoloběžce pátrají.

Řidička havarovala

V úterý 16. července jela po jedné hodině odpoledne po silnici v katastru obce Jackov čtyřiatřicetiletá řidička automobilu Peugeot směrem na Dědice. Vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy po projetí zatáčky vyjela mimo komunikaci, narazila vozidlem do směrového sloupku a sjela dále do silničního příkopu, kde havarovala.

Řidička se při nehodě zranila. Policisté u ženy provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Při havárii vznikla předběžně vyčíslená škoda za více než 120 tisíc korun. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 22 Červenec 2024 07:50