Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. prosince
Stíny 2. prosince PDF Tisk Email
Čtvrtek, 02 Prosinec 2010 08:18

Krádež motorové nafty

Ke kkrádeži motorové nafty došlo na Jakubském náměstí v obci Stařeč. Neznámý pachatel vnikl do nádrže  stavebního stroje po násilném překonání víčka. Odcizil šedesát litrů motorové nafty. Celková škoda byla vyčíslena na téměř čtyři tisíce korun.

 

Auto není trezor

Třebíčská policie přijala trestní oznámení o vloupání do osobního vozidla v Náměšti nad Oslavou v ulici Vítězslava Nezvala. Neznámý pachatel vnikl do osobního vozidla značky Škoda Fabia po násilném překonání skleněné výplně okna pravých předních dveří. Z vozidla odcizil příruční tašku s finanční hotovostí, platební kartu a doklady. Celková škoda byla vyčíslena na téměř dva tisíce korun.

 

 

Dopravní nehody na Třebíčsku

Nově napadený sníh komplikoval silniční dopravu na mnoha místech našeho okresu. Ve většině případů uvízly v kopcích nákladní vozidla, která se stala nekontrolovatelná a neschopna pohybu na uježděném sněhu. Celkem došlo na našem okrese k pěti dopravním nehodám, z nichž policisté šetřili pouze dvě. Na štěstí nedošlo k žádnému zranění.

 

K dopravní nehodě došlo v brzkých ranních hodinách dne 1. prosince v ulici Znojemská v Třebíči. Třiadvacetiletá řidička jela směrem od obce Střítež. Při jízdě se nechovala ohleduplně a s osobním vozidlem značky Renault Clio vyjela do protisměru, kde přední částí vozu zachytila o levou boční část protijedoucího vozidla značky Škoda Octavia. Žena pokračovala bez zastavení v jízdě. V ulici Kubešova ujíždějící řidičku dostihl a přinutil zastavit řidič poškozeného vozidla. Provedenou dechovou zkouškou bylo u řidičky naměřeno 1,57 promile alkoholu v dechu. Celková škoda byla vyčíslena na dvacet pět tisíc korun.

 

K dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách dne 1. prosince v k.ú. obce Kralice nad Oslavou. Šestačtyřicetiletý řidič při vjíždění s nákladním vozidlem značky Man s návěsem na železniční přejezd přeslechl výstražné zvukové znamení, upozorňující na sklápějící se závory. Vjel na železniční přejezd a návěsem poškodil závory. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pátek, 03 Prosinec 2010 10:33