Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Rotary klub Třebíč oslavil 85
Rotary klub Třebíč oslavil 85 PDF Tisk Email
Středa, 13 Červenec 2022 08:42

V restauraci třebíčského hotelu Zlatý kříž se sešli rotariáni, členky Innerwheel clubu Morava, přátelé a příznivci a podporovatelé Rotary klubu Třebíč, host-rodiny a výměnní studenti. Důvodem slavnostního shromáždění bylo 85. výročí založení klubu. Pravda, chartrová slavnost se tehdy konala až 9. října, ale vedení klubu se rozhodlo spojit oslavu s předáváním funkcí. Důvod byl banální. Kdo ví, jestli by covid v říjnu dovolil osobní setkání…

Na čtyřicet přítomných shlédlo prezentaci o historii klubu a o jeho projektech. Bylo čím se pochlubit. Zejména podporou městského stacionáře, nemocnice, neziskových organizací a dalších akcí. Tři automobily po Třebíči vozí logo klubu. Silnou stránkou je také studentská výměna. Vždyť ročními pobyty v zahraničí prošlo pětačtyřicet mladých!

A potom se již při dobrém jídle a pití rozběhla přátelská debata o budoucnosti klubu, vzpomínalo se na bývalé členy, plánovalo se přijetí nových, na přetřes přišla i celá řada krásných zážitků. Tak hodně štěstí do dalších let, přátelé!

rek