Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Společná vstupenka na věž, vodojem a větrný mlýn
Společná vstupenka na věž, vodojem a větrný mlýn PDF Tisk Email
Pátek, 24 Červen 2022 07:24

Městské kulturní středisko připravilo pro návštěvníky Třebíče novou společnou vstupenku

Novinku mohou využít všichni, kteří se chystají navštívit městskou věž, větrný mlýn a vodojem na Strážné hoře. „Vstupenka bude k zakoupení od začátku prázdnin na všech třech památkách a také v informačních centrech,“ prozrazuje Kateřina Hagarová, vedoucí turistických a informačních center v Třebíči. Turisté ušetří zakoupením vstupenky 40 Kč. Z městské věže a vodojemu mají návštěvníci Třebíč a okolí jako na dlani. Větrný mlýn se těší velké oblibě od loňského roku.

„Nová společná vstupenka rozšíří nabídku společných vstupenek, které nabízíme už několik let a turisté o ně projevují velký zájem,“ doplňuje Kateřina Hagarová. Návštěvníci Unesco památek zakoupí v informačních centrech Bazilika a Zadní synagoga společnou vstupenku na komentované prohlídky v bazilice sv. Prokopa a Zadní synagoze s Domem Seligmanna Bauera. Vstupenka z výběrové trasy Benediktinské opatství opravňuje ke sníženému vstupu do expozice Svět portálů a bran v Muzeu Vysočiny v Třebíči. „Pro ty, kteří se chystají strávit na Třebíčsku delší dobu nabízíme společnou vstupenku na naše památky s plavbou lodí Horácko po Dalešické přehradě,“ uzavírá výčet společných vstupenek Kateřina Hagarová.

Návštěvníci, kteří absolvují prohlídku baziliky nebo Zadní synagogy, obdrží nově ke vstupence volný vstup do Galerie Franta v Národním domě.

Václav Prchal