Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíčsko365
Třebíčsko365 PDF Tisk Email
Středa, 16 Únor 2022 08:05

 

Kampaň láká na Třebíčsko po celý rok

Podpořit celoroční návštěvu Třebíčska je cílem kampaně, kterou právě spouští destinační kancelář Třebíčsko-moravská Vysočina.

Řada památek, muzeí a expozic na Třebíčsku zůstává otevřena i po ukončení hlavní turistické sezony. Specifickou nabídku v mimosezoně vytváří také ubytovatelé, restauratéři a další provozovatelé atraktivit v cestovním ruchu. Jejich nabídku najdou zájemci na turistickém portále destinace Třebíčsko-moravská Vysočina, www.destiance-trebicsko.cz.

„Cílem kampaně je představit Třebíčsko jako turistickou oblast vhodnou pro dovolenou kdykoliv v roce a zároveň zvýšit návštěvnost Vysočiny v měsících mimo hlavní turistickou sezonu,“ říká Aneta Šalomounová z destinační kanceláře Třebíčsko-moravská Vysočina. Kampaň poběží celoročně, vždy před začátkem jednotlivých ročních období. Cílem kampaně je také podpora podnikatelů v cestovním ruchu, propagace jejich nabídky a prohloubení vzájemné spolupráce s destinační kanceláří. „Na Třebíčsku příliš neuspokojíme milovníky zimních sportů, přesto u nás mohou návštěvníci strávit hezkou dovolenou i v zimě. Otevřené památky, pobytové balíčky, wellness pobyty, plavba po Dalešické přehradě nebo pěší turistika v malebné přírodě Třebíčska. To je jen několik tipů, jak u nás strávit dovolenou,“ zve na Třebíčsko Aneta Šalomounová.

Václav Prchal