Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Dočasné změny v Městské knihovně v Třebíči
Dočasné změny v Městské knihovně v Třebíči PDF Tisk Email
Sobota, 22 Květen 2021 05:42

Z důvodu rekonstrukce schodišť a osobního výtahu v ústřední knihovně na ulici Hasskova 102/2 v Třebíči dojde od 1. června do 31. srpna letošního roku k omezení rozsahu některých služeb.

Všechny vnitřní prostory z přízemí do třetího patra, které souvisí s rekonstruovanými částmi, budou ze stavebních důvodů zavřeny pro veřejnost i zaměstnance knihovny. Proto bude otevřen náhradní vchod v průchodu mezi Karlovým a Komenského náměstím. Čtenáři se do knihovny dostanou po schodišti nebo výtahem do 1. patra.

Základní činnost knihovny bude omezena jen v minimálním rozsahu. Dospělé oddělení v 1. patře bude k dispozici bez omezení, zároveň přebírá služby internetové studovny, hudebního oddělení, tisku a kopírování. Oddělení pro děti bude z podkroví dočasně přestěhováno do klubovny/výstavní síně, náležející k oddělení pro dospělé. Volný výběr dětských knih bude omezen, zároveň nebude možné v plném rozsahu vyřizovat objednávky knih, které nelze z prostorových důvodů do dočasného oddělení přemístit.

V případě potřeby knihovna doporučuje čtenářům možnost navštívit pobočky Modřínová (adresa Modřínová 595/5) a Borovina (adresa Okružní 963/5). Čtenářské průkazy jsou platné na všech pracovištích knihovny, včetně zmíněných poboček, a to bez dalších poplatků.

Provozní doba knihovny a poboček není v červnu omezena.

O prázdninách je provozní doba ústřední knihovny Hasskova omezena pouze v pátek, a to do 15 hodin. Provozní doba poboček ve stejném období je již každoročně pondělí, středa a čtvrtek 8.30 – 18.00 s přestávkou na oběd od 12.00 do 13.00 hod., v úterý a pátek je zavřeno.

Irini Martakidisová