Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Volební guláš byla dobrá zábava
Volební guláš byla dobrá zábava PDF Tisk Email
Čtvrtek, 07 Říjen 2010 07:26

I když se ještě ráno zdálo, že počasí nebude předvolebnímu mítinku volební strany Heřman zpátky na radnici příliš přát, odpoledne byl již opak pravdou. Veřejnost chtěla Heřmana a jeho partu podpořit, zúčastnilo se zhruba pět stovek voličů. Pravda, někteří snědli guláš, vypili pivo, poslechli si pár písniček z Osvobozeného divadla, vstupy kandidátů a šli dál svou cestou. Velká řada z nich však zůstala a tak se tvořily diskusní kroužky. Vzpomínalo se na demonstraci před dvěma roky, vyjadřovala se podpora Pavlu Heřmanovi, děti si zahrály hru „Už jsou v pytli“ a vyzvedly si balónky s potiskem Marešových prchajících krys z radnice.

 

„Byla to velmi úspěšná akce“, liboval si Pavel Heřman. „oproti obdobnému podniku před čtyřmi roky byla účast mnohem vyšší,“ doplnil. Jeho slova potvrdily i kandidátky, které vydávaly „Havlíčkův“ guláš. Vydalo se téměř 400 porcí!

Mítink „Heřmanovců“ přišli podpořit i představitelé potenciálních povolebních spojenců Jana Spekhorstová (TOP 09), Martin Svoboda (VV) a Jan Uher (Břehy). Socialistický lídr Malý si z povzdálí pořizoval fotodokumentaci, ale pozvání Pavla Heřmana na misku pochoutky a žejdlík odmítl.

František Ryneš

Aktualizováno Středa, 20 Říjen 2010 18:06