Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy „Rybovka“ jinak
„Rybovka“ jinak PDF Tisk Email
Středa, 09 Říjen 2019 07:07

V letošním školním roce se nám KONEČNĚ  podařilo s kolegou Vítem Coufalem a vedením ZUŠ Třebíč rozjet projekt s názvem "Jan Jakub Ryba....A  VY?"


Jedná se o zcela ojedinělý projekt nácviku a následného provedení jedné z nejznámějších Vánočních mší, která neodmyslitelně patří k našim každoročním vánočním tradicím a kulturnímu dědictví v naší zemi vůbec.

Nabízíme Vám jedinečné hudební zážitky při jejím nácviku formou workshopů, kde budete mj. seznámeni s tím, jak vlastně tato mše vznikala, pro koho byla původně určena a další zajímavosti. Všichni "rybovku " znají, ale málokdo o ní něco ví....

Završením společného setkávání by mělo být provedení této mše "pro veřejnost - veřejnosti".

Zveme tedy všechny zájemce z řad instrumentalistů i zpěváků k první informativní schůzce, která se bude konat v pátek 25. října 2019 v 16:30 v sálku ZUŠ Třebíč - budova Fóra na Masarykově náměstí.

Zde se nejen dozvíte podrobnosti, ale také se budeme společně s Vámi domlouvat na daším postupu nácvikových workshopů, pokusíme se vyhovět Vašim přáním a tužbám...zkrátka naším cílem je, abychom si to všichni užili a dokázali tak sobě i veřejnosti, že i na třebíčsku je spousta dobrých muzikantů, zpěváků a třeba objevíme(te) i nějaký nový skrytý talent a................to už záleží na Vás....

POZOR!!! POČET ZÁJEMCŮ NENÍ NEOMEZEN, PO DOSÁHNUTÍ KAPACITY JAK VE SBORU, TAK V ORCHESTRU budou mít ti, kteří se nepřihlásili včas, prostě SMŮLU!

Projekt není nikterak omezen zájemcům z řad úplných amatérů i těch zkušenějších a není po aktivních účastnících požadována finanční spoluúčast.


Helena Valová