Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Slavný pohádkový příběh PANNA A NETVOR
Slavný pohádkový příběh PANNA A NETVOR PDF Tisk Email
Čtvrtek, 15 Srpen 2019 15:04

Na zámku v Náměšti nad Oslavou se v pátek a v sobotu 16. s 17. srpna uskuteční tradiční večerní hrané prohlídky, které jsou připravovány ve spolupráci s Divadlem historie v pohybu Exulis. Tentokrát zveme malé i velké návštěvníky na divadelní adaptaci slavné pohádky podle Jeanne Marie Le Prince de Beaumont Panna a netvor.

Náměšťský zámek se na tyto dva večery změní ve staré opuštěné sídlo, které skrývá mnohá tajemství a v jehož prázdných sálech přebývá dávné prokletí. Jen láska dokáže zlomit jeho moc.

„Návštěvníci budou moci shlédnout příběh o nevinné panně a netvorovi, který zůstane navždy nadčasovým tématem plným metafor. Nové zpracování původní pohádky s akčními choreografiemi pohybových scén v magii světel a stínů bude již tradičně představen v podání divadla historie v pohybu Exulis“, zve náměšťský kastelán Marek Buš.

Vhodné pro děti od 7 let.

Večerní prohlídky začínají vždy v 18, 19, 20, 21 a 22 hodin. Doporučujeme rezervaci na tel. č. 568 620 319 nebo na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Více informací na www.zamek-namest.cz

Marek Buš