Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Územní plán Třebíč - představení návrhu veřejnosti
Územní plán Třebíč - představení návrhu veřejnosti PDF Tisk Email
Středa, 24 Červenec 2019 07:27

Odbor rozvoje a územního plánování jako pořizovatel Územního plánu Třebíč zveřejnil k projednání návrh územního plánu a vyhodnocení vlivů návrhu územního plánu na udržitelný rozvoj území. Jedná se o první představení návrhu nového územního plánu veřejnosti.

Nový územní plán představuje celkovou revizi území města a stanoví jeho urbanistickou koncepci – po nabytí účinnosti nového územního plánu přestane platit původní územní plán z roku 1998.

Občané si mohou projednávané dokumentace prohlédnout fyzicky na Odboru rozvoje a územního plánování, oddělení Úřad územního plánování a online na webu města ZDE, kde je zveřejněna textová i grafická část návrhu územního plánu a vyhodnocení vlivů návrhu územního plánu na udržitelný rozvoj území. Připomínky k těmto dokumentacím lze podávat do 1. 9. 2019.

Město připravilo formulář pro podávání připomínek, který je k dispozici ke stažení na webových stránkách města a vytištěný na oddělení Úřadu územního plánování.

Připomínku je možné uplatnit buď v listinné podobě doručením na adresu Městského úřadu Třebíč, v elektronické podobě (datovou schránkou, e-mailem se zaručeným elektronickým podpisem), případně e-mailovou poštou na adresu elektronické podatelny městského úřadu ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ). V případě využití e-mailové pošty bez zaručeného elektronického podpisu je třeba podání do 5 dnů doručit také v listinné podobě s podpisem podatele.

Irini Martakidisová