Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy PARDÁL ZÍSKAL NEJVYŠŠÍ HODNOCENÍ
PARDÁL ZÍSKAL NEJVYŠŠÍ HODNOCENÍ PDF Tisk Email
Neděle, 23 Červen 2019 00:00

Excelentní herecké výkony Carmen Mayerové, Františka Němce a Ondřeje Nováka v poslední inscenaci letošního ročníku přehlídky divadel malých forem Festival divadla 2-3-4 herců zcela změnily dosavadní výsledky průběžného diváckého hlasování. Konečné vítězství tedy získala poslední festivalová inscenace – hra pražského Divadla UNGELT autora Felixe Mitterera v režii Ladislava Smočka s atraktivním názvem Pardál. Diváci ocenili vydařené představení potleskem ve stoje a následně i výborným hodnocením na svých hlasovacích lístcích.

Tradiční, divadelními spolky vysoce ceněná soška Andělky, tentokrát z keramického ateliéru Lucie Maroušové ze Sedlece u Náměště nad Oslavou, poputuje v nejbližších týdnech do Prahy.

Na druhém a třetím místě se podle diváků umístily inscenace Lordi Agentury Next Picture Praha a Slepá láska Agentury Harlekýn Praha.

XVII. ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců nabídl divákům pět vynikajících profesionálních inscenací nejlepších pražských divadel a navštívilo jej více než dva tisíce diváků.

 

Jaromíra Hanáčková