Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy VZP v Třebíči otevřela zrekonstruovanou pobočku
VZP v Třebíči otevřela zrekonstruovanou pobočku PDF Tisk Email
Úterý, 30 Duben 2019 09:25

Ve středu 24. dubna 2019 bylo slavnostně otevřeno nově zrekonstruované klientské pracoviště v Třebíči. V nových reprezentativních prostorách přivítala všechny přítomné Zdeňka Crhová, která v současné době zastává funkci ředitelky Regionální pobočky Brno.

Mezi významnými pozvanými hosty nechyběla Petra Pevná, náměstkyně ředitele VZP ČR pro služby klientům, Marek Cvrček, ekonomický náměstek ředitele VZP ČR, starosta města Třebíče Pavel Pacal a zástupci vedení Odboru provozního a investičního.

V úvodním proslovu Zdeňka Crhová výstižně charakterizovala portfolio klientů na Třebíčsku, se všemi specifiky, které odráží ráz tamního regionu. „Klienti z tohoto regionu upřednostňují osobní kontakt, který v nich vyvolává, spolu s vazbou na konkrétní přepážkovou pracovnici, určitý pocit jistoty a stability,“ zdůraznila v úvodu Zdeňka Crhová. „Pro většinu těchto klientů je osobní kontakt naprosto nepostradatelný,“ doplnila náměstkyně pro služby klientům Petra Pevná, která má k třebíčskému regionu velmi blízko. Starosta města Pavel Pacal u této příležitosti zmínil: „Jsem dlouholetým klientem vaší pojišťovny, vždy jsem byl se službami nadmíru spokojen. Vážím si práce přepážkových pracovnic a také dlouholeté spolupráce VZP a Města Třebíče.“

Slavnostního přestřižení pásky se ujala Petra Pevná za asistence ekonomického náměstka Marka Cvrčka a starosty Třebíče Pavla Pacala.

Přestavba pobočky probíhala od  1. 10. 2018 do 18. 4. 2019. Po dobu rekonstrukce byl klientský servis poskytován v náhradních prostorách. Nyní, v novém moderním interiéru, který splňuje požadavky dnešní doby, klienti ocení především příjemné prostředí, klientský komfort a zkvalitnění služeb pro pojištěnce.

V den slavnostního otevření navštívilo pracoviště více než 300 klientů.

Poděkování patří celému týmu pracovnic KLIPR Třebíč a všem ostatním zaměstnancům, kteří se podíleli na stěhování a činnostech souvisejících s rekonstrukcí pobočky.

Třebíčským kolegyním přejeme mnoho spokojených stávajících i nových klientů, kteří budou profesionální klientský servis využívat. Věříme, že se v nových zrekonstruovaných prostorách budou cítit příjemně.

Těší nás, že po zdařilé rekonstrukci klientské haly získá pobočka v Třebíči punc moderního pracoviště a na úspěšnou rekonstrukci přepážkové části naváží úpravy i ostatních prostor v budově.

Irini Martakidisová