Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíčský Kocourkov nahradil zdravý rozum? Uvidíme!
Třebíčský Kocourkov nahradil zdravý rozum? Uvidíme! PDF Tisk Email
Středa, 06 Březen 2019 19:27

Zákazové značky mezi Stříteží a Kožichovicemi už nebudou mást řidiče. Na bezpečnost bude dohlížet dopravní policie

V úterý 5. března proběhlo jednání zástupců odboru dopravy Městského úřadu v Třebíči, obce Stříteže a dopravní policie, za účelem vyhodnocení aktuální dopravní situace ve Stříteži. Stanovisko dopravní policie a Silničního správního úřadu udává, že veřejně přístupná spojovací komunikace mezi Stříteží a Kožichovicemi, kterou lidé využívají jako alternativní objízdnou trasu při uzavírce úseku Třebíč - Střítež, je pro vozidla do 3,5 tuny průjezdná.

Komunikaci kromě osobních aut využívají vozidla Integrovaného záchranného systému, autobusy a společnost ESKO-T pro svoz odpadu. Zákazové značky pro všechna vozidla, které byly na spojovací silnici mezi Stříteží a Kožichovicemi umístěny, budou neprodleně odstraněny.

Kvůli bezpečnosti obyvatel Stříteže i účastníků silničního provozu bude v místě zvýšená frekvence hlídek dopravní policie, která bude mimo jiné dbát také na to, aby tudy neprojížděly kamiony.

Irini Martakidisová

Pozn. red. Do dneška tam řádili policisti jako černá ruka a rozdali hafo pokut. Že by je policie vrátila? To asi těžko. Vedení radnice by slušela omluva občanům za paskvil, který způsobilo nebo trpělo. Co vy na to, pane starosto Pacale, místostarosto Malý a vedoucí odboru dopravy pane Kratino? Dočkáme se?