Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Nový distributor zpravodaje se osvědčil
Nový distributor zpravodaje se osvědčil PDF Tisk Email
Čtvrtek, 21 Únor 2019 09:38

Na začátku tohoto měsíce informovala radnice občany o potížích, spojených s distribucí Třebíčského zpravodaje prostřednictvím České pošty. Aktuální číslo, tedy únorový zpravodaj, již roznášela společnost Mediaservis. Roznos probíhal od neděle 17. do úterý 19. února a redakce zpravodaje zaznamenala kladné ohlasy od občanů, kteří delší dobu zpravodaj ve svých schránkách nenacházeli.

„Po častých reklamacích roznosu zpravodaje Českou poštou máme nyní dobrou zpětnou vazbu od Třebíčanů, kterým zpravodaj po delší době nyní přišel. Mohlo se stát, že na některou adresu zpravodaj nebyl doručen. Chceme poprosit obyvatele Třebíče a jejích místních částí, aby informovali redakci v případě, že zpravodaj do schránky neobdrželi. Jedině tak můžeme operativně sjednat nápravu u distribuční společnosti,“ uvedl starosta města Pavel Pacal.

Třebíčský zpravodaj vydává město Třebíč nákladem 17.500 kusů jedenáctkrát ročně, z toho téměř 16.000 nechává město zdarma doručovat do schránek všech domů a bytů ve městě a jeho místních částech. Zbylé výtisky najdou lidé na poliklinice, v nemocnici, v turistických informačních centrech a na radnici.

Termíny uzávěrek i distribuce v jednotlivých měsících letošního roku najdou lidé na webu města ZDE: http://www.trebic.cz/dp/id_ktg=1877. Pokud Třebíčané nedostanou ve dnech distribuce zpravodaj do schránky, prosíme, aby to oznámili redakci na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , abychom mohli včas reagovat a řešit reklamace s distribuční společností.

Irini Martakidisová