Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Tříkrálová sbírka
Tříkrálová sbírka PDF Tisk Email
Neděle, 23 Prosinec 2018 00:00

Ve dnech 1.-14. ledna 2019 se bude v České republice konat devatenáctý ročník Tříkrálové sbírky. Oblastní charita Třebíč do ní zapojí opět přes tisíc koledníků.


Pro město Třebíč uvítáme nové koledníky, hlásit se mohou i v průběhu Tříkrálové sbírky na Dobrovolnickém centru u p. Veselé (775 179 314, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).

V Třebíči zveme všechny občany ve čtvrtek 3. 1. 2019 v 15 hodin na Karlovo náměstí na slavnostní Vítání tří králů. Přijde je uvítat nový starosta města Pavel Pacal, a zároveň zde třebíčský děkan o. Jiří Dobeš udělí sbírce, koledníkům i celému městu požehnání. Připraven je asi hodinový program, v průběhu něj vystoupí žáci Základní školy Václavské náměstí, malí i velcí zpěváčci si mohou přijít zasoutěžit za drobnou odměnu, děti se mohou svézt na poníkovi a pro zahřátí se zde budou  podávat teplé nápoje. Těšíme se na všechny, kdo přijmou naše pozvání!

Další podrobnosti o sbírce a doprovodných akcí najdete v tiskové zprávě v příloze. Prosíme Vás o informování veřejnosti o Tříkrálové sbírce ve vašich médiích.

 

Marie Paločková

 

Aktualizováno Neděle, 23 Prosinec 2018 08:20