Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Vyšetřování vraždy na zámku v Náměšti
Vyšetřování vraždy na zámku v Náměšti PDF Tisk Email
Pátek, 17 Srpen 2018 00:00

Divadelní prohlídky zámku v Náměšti

Na zámku v Náměšti nad Oslavou se uskuteční netradiční divadelní prohlídky, které budou součástí akcí k osmičkovým výročním letošního roku.

V pátek a v sobotu 17. a 18. srpna proběhnou večerní hrané prohlídky, které jsou připravovány ve spolupráci s Divadlem historie v pohybu Exulis. A protože je letošní rok ve znamení oslav výročí 100 let od vzniku samostatné Československé republiky, budou i tyto prohlídky zaměřeny na život v první republice. Před návštěvníky zámku se tak bude odehrávat detektivní příběh, během něhož budou čeští četníci pátrat po stopách vraha.

„Vítejte v dobách první republiky, kde elegance mužů soutěžila se šarmem dam. Ve vysoké společnosti bohatých však nejde vždy jen o iluze, ale především o prestiž a moc. Pro dosažení svých cílů se někteří neváhají zaprodat zločinu. To je chvíle pro kapitána Povondru a jeho zkušenou mordpartu. Vydejte se spolu s nimi po stopě vraha. Čeká vás zcela netradiční prohlídka zámku, během které zažijete napětí i zábavu“, zve kastelán Marek Buš.

Večerní prohlídky S DIVADLEM EXULIS začínají vždy v 18, 19, 20, 21 a 22 hodin.

Marek Buš