Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění
Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění PDF Tisk Email
Pátek, 15 Červen 2018 00:00

Na zastávkách městské autobusové dopravy nechal dopravce nainstalovat nové informační panely s technologií LED diod. Ty aktivně zobrazují aktuální zpoždění autobusů městské dopravy. Tento typ panelů umožňuje dobrou čitelnost i za zhoršených podmínek, jako je mlha nebo ostré slunce.

Aktuálně je v Třebíči osm panelů, šest na Karlově a dva na Komenského náměstí. Do konce tohoto roku budou tyto panely instalovány také na zastávkách městské dopravy Za Rybníkem a Poliklinika. Zároveň průběhu června bude zároveň upraven software na přestupním terminálu, kde i starší instalované panely budou zobrazovat aktuální odjezd autobusů.

Pro větší atraktivitu veřejné dopravy byly v nemocnici v Třebíči v halách M (porodnice) a CH (chirurgie) instalovány dvě obrazovky, na kterých uživatelé budou moci zkontrolovat odjezd svého dopravního prostředku (vlak, autobus MAD i příměstský autobus). Jedná se o společnou investici města a nemocnice. Uvedené pavilony byly vybrány z toho důvodu, že zde je největší pohyb lidí.

Irini Martakidisová