Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy MANN+HUMMEL letos slaví 25 let
MANN+HUMMEL letos slaví 25 let PDF Tisk Email
Sobota, 09 Červen 2018 00:00

V sobotu, 26. 5. 2018, se uskutečnil již tradiční MANN+HUMMEL Den společností MANN+HUMMEL (CZ) v.o.s. a MANN+HUMMEL Service s.r.o. v Nové Vsi na Třebíčsku. Společnost MANN+HUMMEL, jejíž centrála sídlí v německém Ludwigsburgu, tak oficiálně zahájila řadu aktivit v rámci oslav 25. výročí svého úspěšného působení na území České republiky. Akce byla letos otevřena nejen pro zaměstnance a jejich blízké, ale i pro širokou veřejnost. Svým programem, který byl letos vskutku nabitý, přilákala během prosluněné soboty přes 1 500 návštěvníků.

Druhou hodinou odpolední odstartoval zábavný program pro děti, doplněný oblíbenými atrakcemi, tvořivými dílničkami a soutěžemi připravenými partnerskými neziskovými organizacemi Barevný svět, Vrátka a Střed. Návštěvníci mohli mimo jiné pozorovat práci uměleckých kovářů a pasířů nebo se projet na minibiku či Kaipanemz dílny žáků Střední průmyslové školy Třebíč. Zároveň si každý mohl vyzkoušet na vlastní kůži trénink amerického fotbalu, který do Nové Vsi přijeli představit hráči Vysočina Gladiators, nebo otestovat svoji obratnost ve škole žonglování se spolkem Chůdadlo. K odpočinku byla připravena nová MANN+HUMMEL chillout zone, kde si hosté vychutnávali stylové koktejly a výborné kávové speciality. Hudební program zahájila regionální skupina Ronáta, na niž navázala rocková kapela Morava. Svůj hlasový rozsah předvedla finalistka soutěže Česko Slovenská SuperStar Leona Šenková. Známé písničky nejen z pohádek si pak návštěvníci mohli zazpívat společně s Jaroslavem Uhlířem a jako závěrečná hvězda večera vystoupil Kamil Střihavka. Pro hosty však byl kromě hudby připraven i doprovodný program v podobě tanečního vystoupení třebíčského Motusu, vzdušné akrobacie, mystického představení akrobatů na chůdách či oblíbené ohňové show. Závěrečný ohňostroj, symbolická tečka MANN+HUMMEL Dne a zároveň prvního dne oficiálních oslav čtvrtstoletí společnosti, si vysloužil potlesk spokojených diváků.

Pokud jste neměli možnost navštívit sobotní akci a oslavit s námi naše výročí, anebo chcete v oslavách pokračovat, zveme Vás například na charitativně kulturní událost Srdce plné respektu, která se pod hlavičkou společnosti MANN+HUMMEL uskuteční v sobotu 29. 9. 2018 na Karlově náměstí v Třebíči.

Petra Brančová