Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Více maníků zpocívá více bochníků. Úměra přímá.
Více maníků zpocívá více bochníků. Úměra přímá. PDF Tisk Email
Středa, 25 Duben 2018 11:41

Město Třebíč přijme dva referenty

Aktuálně hledá Městský úřad v Třebíči dva zaměstnance, pro úřad územního plánování a referenta stavebního úřadu, oba v platové třídě 10, s výkonem práce v Třebíči, na dobu neurčitou. Nabízíme stabilní práci v dobrém kolektivu, možnost dalšího vzdělávání, práce z domu, 25 dní dovolené, stravenky a další benefity.

Úředník na oddělení územního plánování má v pracovní náplni výkon státní správy na úseku územního plánování pro město a pro správní obvod obce s rozšířenou působností. Do 7. května se mohou do výběrového řízení na tuto pozici přihlásit vysokoškoláci i lidé s vyšším odborným vzděláním v oboru územního plánování, regionálního rozvoje, geografie, kartografie nebo životního prostředí.

Na stavební úřad hledáme referenta pro výkon přenesené působnosti. Ten bude mít na starosti především umísťování a povolování staveb, jejich změny, terénní úpravy, odstraňování staveb a další. Do 30. května se mohou do výběrového řízení na tuto pozici přihlásit vysokoškoláci nebo lidé s vyšším odborným vzděláním v oboru stavebním nebo architektonickým.

Více informací najdou uchazeči na webových stránkách města, v sekci hledám zaměstnání.

Irini Martakidisová