Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Od začátku stavební sezóny bude v Třebíči a okolí uzavřeno několik úseků silnic
Od začátku stavební sezóny bude v Třebíči a okolí uzavřeno několik úseků silnic PDF Tisk Email
Středa, 07 Březen 2018 09:35

Pokud to počasí dovolí, jako první bude od 15. března uzavřena silnice v Poušově, kde bude město stavět nový most přes náhon, upravovat část vozovky, budovat novou autobusovou zastávku a rekonstruovat veřejné osvětlení. Konec prací předpokládá radnice do 31. srpna.

Asi nejvíce řidiči pocítí uzavírku hlavní dopravní tepny, vedoucí centrem města. Stát bude pokračovat v opravě Bráfovy třídy. V letošní etapě bude uzavřena od Nádražní ulice po Masarykovo náměstí a to od 3. dubna do 31. října.

Ve stejném termínu bude na této silnici také částečná uzavírka na ulici Sucheniova. Pod touhle čtyřproudou silnicí bude město budovat podchod pro cyklisty a pěší. Průjezd bude jedním jízdním pruhem umožněn.

Na Brněnské ulici bude stát pokračovat v rekonstrukci mostu a to od dubna do července. Silnice přes most bude průjezdná jedním jízdním pruhem, provoz bude řízen semafory.

Další most, který stát hodlá letos opravit je ten v ulici Sportovní přes řeku Jihlavu. Rekonstrukcí projde v termínu od 3. dubna do 3. října, silnice bude průjezdná jedním pruhem v obou směrech.

Další uzavírky se týkají ulic, které v letošním roce projdou rekonstrukcí, a to ulice Řípovská a Horova v Borovině a ulici Hartmannova.

V průběhu roku, předpokládáme, že po skončení uzavírky Bráfovy třídy, Kraj Vysočina opraví povrch ve Spojovací ulici. V časovém úseku přibližně 14 dnů a při úplné uzavírce ulice bude probíhat frézování a následně pokládka nového asfaltového povrchu.

Další uzavírka čeká řidiče směrem na Střítež. Tady Kraj Vysočina přistoupí k rekonstrukci silnice od kruhového objezdu u STOP SHOPu po Střítež. Kraj předpokládá úplnou uzavírku v předběžném termínu od května do října letošního roku, objízdné trasy budou stanoveny.

Ředitelství silnic a dálnic vybuduje v termínu od 3. dubna do 3. října nový kruhový objezd místo stávající křižovatky silnice I/38 a I/23. Výstavba bude probíhat ve dvou etapách, doprava bude přesměrována na Okříšky, Kněžice, Stonařova, Žatec a Telč.

Irini Martakidisová