Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy V pondělí začne podzimní deratizace města
V pondělí začne podzimní deratizace města PDF Tisk Email
Čtvrtek, 12 Říjen 2017 07:44

Informujeme občany, že od pondělí 16. října začne město s podzimní deratizací města a městských částí. Hubení hlodavců bude probíhat do 12. listopadu, ve čtyřech etapách. Ukončení deratizace včetně dosypu a sběru uhynulých hlodavců je stanoveno na prvního prosince.

Žádáme majitele a správce všech objektů, aby před deratizací provedli preventivní opatření, která spočívají především ve vyčištění sklepů, prostorů pro uložení popelnic, pozavírání sklepních oken, utěsnění kanálů ve sklepních prostorách domů a dodržování hygienického ukládání odpadů.

Majitelé i nájemníci musí zajistit deratizační firmě vstup do objektů a umožnit tím provedení deratizace. Deratizační firma zase musí přípravky pro deratizaci ukládat tak, aby nebyly dostupné dětem a domácím zvířatům. Nástrahy pak musí ukládat do staniček s viditelným označením Jed, nebo Nástraha proti hlodavcům.

Pro nejlepší výsledky akce a řádné využití peněz, které jsou na deratizaci vynakládány je nutné, aby celá akce proběhla za spolupráce Městského úřadu, Krajské hygienické stanice, deratizační firmy a majitelů jednotlivých objektů, v jednotném, termínu.

I. etapa

II. etapa

III. etapa

IV. etapa

16. - 22. 10. 2017

23. - 29. 10. 2017

30. 10. - 5. 11. 2017

6. 11. - 12. 11. 2017

Borovina

Stařečka

Nové Dvory

Horka - Domky

Podklášteří

Vnitřní Město

Nové Město

Průmyslová čtvrť

Týn

Sokolí

Brněnská

Nová průmyslová čtvrť

Zámostí

Slavice

Ptáčov

Raderovice

Panská Niva

Pocoucov

Budíkovice

Nehradov

Hrádek

Řípov

Irini artakidisová