Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy SOUTĚŽ O NEJZAJÍMAVĚJŠÍ FOTOGRAFII
SOUTĚŽ O NEJZAJÍMAVĚJŠÍ FOTOGRAFII PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Srpen 2017 13:02

Ústředním motivem snímků by mělo být „číslo 25“, a to jako zdůraznění výročí založení Oblastní charity Třebíč i firmy YASHICA s. r. o.

Plně akceptovány budou i nápady s násobkem tohoto čísla, nápadům se meze nekladou (například snímek seniora, který 25 let slaví už potřetí nebo kolektiv ukazující, že má všech pět x5 pohromadě, 25 ujetých nebo ušlých km na dovolené, 25. výročí založení firmy apod.)

Fotografie mohou soutěžící vkládat na facebookové stránky Oblastní charity Třebíč. Kdo nemá facebookový profil, může fotografie s komentářem a kontaktními údaji zasílat na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Jejich zveřejnění zajistíme.

Při přípravě fotografie je možné stáhnout a použít design 25 Oblastní charity Třebíč na stránkách www.trebic.charita.cz

Do soutěže budou fotografie přijímány do 3. 9. 2017 do 24:00 hod.

Z doručených a zveřejněných snímků vybere komise složená ze zástupců Oblastní charity Třebíč, Horáckých novin a YASHICY, s. r. o. dvacet pět nejlepších snímků. Ty budou zveřejněny na facebooku 9. 9. 2017.

O vítězi soutěže pak rozhodne hlasování veřejnosti na facebookovém profilu Oblastní charity Třebíč v době od 10. – 24. 9. 2017 do 24:00 hod.

Vítězem se stane ten, kdo obdrží největší počet „lajků“ od začátku soutěže. Za odměnu jej čeká dárkový poukaz do Aquaparku Laguna v Třebíči.

Vyhlášení výsledků proběhne 25. 9. 2017 odpoledne na Dni Charity na Karlově nám. v Třebíči, dále bude vyvěšeno i na www.trebic.charita.cz a na facebooku Oblastní charity Třebíč.

Těšíme se na vaše snímky, nápady a kreativitu. My pomáháme, vy se s námi můžete bavit…

Marie Paločková