Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíč zavádí Mobilní rozhlas
Třebíč zavádí Mobilní rozhlas PDF Tisk Email
Neděle, 18 Červen 2017 00:00

V rámci zlepšování informovanosti občanů zavádí radnice v Třebíči novou službu – Mobilní rozhlas. Díky té budou lidé včas informováni o všem, co je důležité, pomocí různých informačních kanálů.

„Lidé se jednoduše zaregistrují buď vyplněním letáčku, který je součástí červnového zpravodaje a na informacích radnice, nebo na adrese trebic.mobilnirozhlas.cz,“ popsal možnosti registrace starosta města Pavel Janata. Na svůj telefon pak budou lidé dostávat důležité informace z úřadu buď SMS zprávou, kdo uvede e-mail budeme jej informovat touto cestou.

Pro majitele takzvaných chytrých telefonů je k dispozici také aplikace Mobilní rozhlas, která je jednoduše ke stažení zdarma v chytrých telefonech přes Google Play (Android) a App Store (iOS). Uživatelé chytrých telefonů dostanou nejenom zprávy z radnice, mezi další funkce aplikace patří například informace o obci, tísňové linky nebo fotohlášky Zmapujto, přes které mohou lidé snadno upozornit na různé nedostatky ve městě.

„Důležité aktuality jako jsou upozornění na odstávky vody, elektřiny, uzavírky silnic či pozvánky na kulturní akce a mnoho dalšího teď lidé dostanou pohodlně do svého telefonu,“ doplnil Pavel Janata. Službu město poskytuje svým občanům zcela zdarma.

Irini Martakidisová