Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Areál závodu FRAENKISCHE CZ přivítal dva tisíce návštěvníků
Areál závodu FRAENKISCHE CZ přivítal dva tisíce návštěvníků PDF Tisk Email
Čtvrtek, 15 Červen 2017 07:04

Výrobní společnost FRAENKISCHE CZ v sobotu 10. června 2017 uspořádala svůj tradiční a v pořadí již šestý Den otevřených dveří v rámci svého desetiletého působení v Okříškách. Areál výrobního závodu během sobotního odpoledne přivítal celkem dva tisíce návštěvníků, dospělých i dětí. Téměř pět set návštěvníků zejména z řad dospělých využilo příležitosti nahlédnout do výrobních prostor společnosti v rámci organizovaných komentovaných prohlídek.

Na akci se aktivně podíleli i významní partneři společnosti, se kterými okříšský výrobní závod dlouhodobě spolupracuje. Dům dětí a mládeže Třebíč připravil pro dětské návštěvníky soutěže, nechyběl ani koutek třebíčské hvězdárny. Zástupci Střední průmyslové školy Třebíč přijeli s vozem Kaipan a motorkou, přičemž obojí postavili přímo studenti zmíněné školy. Součástí prezentace školy byla i práce uměleckých kovářů a pasířů. Stánek Nemocnice Třebíč návštěvníkům umožnil změření krevního tlaku, kontrolu saturace krve, zjištění krevní skupiny apod.

Pro děti byla mimo soutěží dále připravena řada nafukovacích atrakcí, malování na obličej, animační program od moderátora Hitrádia Vysočina Milana Řezníčka a vystoupení oblíbeného dětského baviče Michala Nesvadby. Závěr celého dne si děti užily v hasičské pěně od Sboru dobrovolných hasičů Stařeč, kteří v průběhu dne dětem umožnili i prohlédnutí svého vozu včetně kabiny a vybavení.

Cílem společnosti FRAENKISCHE CZ, která Den otevřených dveří pro veřejnost realizuje opakovaně, je zvýšení povědomí o společnosti a její podnikatelské činnosti samotné, a samozřejmě upozornění na skutečnost, že společnost i nadále přijímá nové zaměstnance nejen do výroby. Společnost v letošním roce slaví deset let od doby zahájení svého provozu v Okříškách.

Daniela Vilhelmová