Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Svatební veletrh – svatba na zámku
Svatební veletrh – svatba na zámku PDF Tisk Email
Pátek, 19 Květen 2017 00:00

Opět po dalším roce se na zámku v Náměšti nad Oslavou uskuteční Svatební veletrh, do jehož organizace i programu se aktivně zapojí i handicapovaní spoluobčané hlavního pořadatele Spolku Míša & Míša. Tento spolek ve spolupráci se správou zámku Vás zve na prohlídku nabídky různých svatebních služeb více než dvaceti vystavovatelů do historických prostor náměšťského zámku a na doprovodný program na vnitřním nádvoří. Hlavními hosty programu budou moderátor pan Miroslav Šimůnek a zpěvačka paní Jitka Zelenková. Další program bude složen z módních přehlídek společenských a svatebních šatů ze salonu INA Košíkov, ukázek účesů, líčení, hudebních vystoupení. Na pódiu se představí modelky Adéla Rezková a Gabriela Gašpárová, vystoupí i skupina Poetika. Na prvním nádvoří zámku budou vystaveny nazdobené svatební vozy, k dipozici bude občerstvení v Zámecké kavárně i na vnitřním nádvoří zámku, pro nejmenší bude připraven dětský koutek v parku zámku. Návštěvníci se též mohou svézt ve svatebním kočáře taženém koňmi.

Zahájením veletrhu bude v zámeckém parku opravdová svatba snoubenců, z nichž jeden je handicapovaný. Svatební obřad začíná ve 12 hodin. Podrobnosti o programu a vystavujících naleznete na www.zamek-namest.cz a na www.svatbaveletrh.cz.

Upozornění: v pátek 19. května bude z důvodů přípravy veletrhu uzavřena prohlídková trasa Reprezentační prostory, prohlídková trasa Apartmán hraběte Haugwitze bude v tento den přístupná bez omezení v běžné návštěvní době. V sobotu 20. května bude běžný návštěvnický provoz pouze na trase Apartmán hraběte Haugwitze v čase od 9.00 do 12.00 hodin, trasa Reprezentační prostory bude přístupná pouze v čase 13.00 – 18.00 hodin jako součást návštěvy veletrhu.

Termín: 20.5. 2017 Čas: 13:00-18:00 hodin
Vstupné na celý veletrh: 100,- Kč, snížené vstupné: 60,- Kč.

Hana Nejedlá