Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíč hledá firmu na úklid.
Třebíč hledá firmu na úklid. PDF Tisk Email
Čtvrtek, 13 Duben 2017 06:57

Nabídky do třetího května

Město Třebíč vyhlásilo veřejnou zakázku na čištění a zimní údržbu místních komunikací a ostatních ploch v majetku města Třebíče. Důvodem pro vypsání výběrového řízení je skutečnost, že firma, která tyto činnosti pro město vykonává, stávající smlouvu vypověděla. Podle smlouvy musí pracovat do konce června. Od července pak nastoupí nová firma, která vyhraje výběrové řízení. V zadávací dokumentaci je nejenom přesně popsáno, jakou musí mít firma kvalifikaci (dosud vykonávané služby, minimální počet zaměstnanců, roční obrat, předepsanou techniku), ale například také informace, jaká cena bude považována za mimořádně nízkou.

Oproti dosavadnímu stavu bude území města rozděleno na dvě části (Třebíč SEVER a Třebíč JIH) a na každou z nich budou firmy podávat nabídku zvlášť. Dělítkem mezi oběma částmi je řeka Jihlava.

„Důvodem pro rozdělení zakázky je snaha, aby činnost úklidové firmy zejména v zimním období byla rychlejší a kvalitnější. Firmy mohou podat nabídku na obě části města, nebo jen na jednu, takže je možné, že každou část města bude od července uklízet jiná firma. Tento systém je už řadu let úspěšně uplatňován při péči o městskou zeleň, kde je Třebíč rozdělena dokonce na čtyři části,“ vysvětlil místostarosta Milan Zeibert.

Lhůta pro podání nabídek je do 3. května.

Irini Martakidisová