Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy V Třebíči začne velký úklid chodníků a silnic
V Třebíči začne velký úklid chodníků a silnic PDF Tisk Email
Středa, 15 Březen 2017 23:50

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje, že od pondělí 20. března začne v našem městě tradiční jarní blokové čištění. Termín dokončení je naplánován na 19. května.

Úklidová firma bude čistit město podle časového rozvrhu, vždy v době od 7 do 17 hodin. Nejméně týden před začátkem čištění budou komunikace a parkoviště v jednotlivých ulicích označeny přenosnými dopravními značkami Zákaz stání nebo Zóna s dopravním omezením, s napsaným textem dle doby platnosti.

Provozovatelé, řidiči a majitelé vozidel jsou povinni odstranit svoje auta z komunikace do doby začátku čištění. Odbor komunálních služeb města a provádějící firma žádají občany, aby ve vlastním zájmu ve dnech čištění na komunikacích neparkovali, jinak se vystavují nepříjemnostem spojeným s odtahem vozu.

Komu bude vozidlo odtaženo, ať se obrátí na městskou policii, Bedřicha Václavka 59/11, telefon 568 838 383 nebo 603 859 512.

Tabulku s rozpisem denního čištění, týdenní plán čištění i aplikaci, která vás upozorní na čištění ve vaší ulici, najdete na webu města, v sekci Informace pro občany.

www.trebic.cz/cisteni

Irini Martakidisová