Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Vánoční trhy za branou
Vánoční trhy za branou PDF Tisk Email
Sobota, 10 Prosinec 2016 07:34

Výrobky v letošním roce prodávalo celkem sedm organizací působících v okolí elektrárny. Patřily mezi ně Diakonie ČCE - středisko v Myslibořicích, Vrátka z. s., Denní rehabilitační stacionář Třebíč, Denní centrum Barevný svět, Domovinka Třebíč, Stacionář Úsměv Třebíč a „Kuba to dá“. Zaměstnanci měli možnost nakoupit drobné vánoční dárky pro své blízké, kolegy a zároveň přispět na dobrou věc. Že je z řad zaměstnanců o tuto akci zájem se ukázalo na tržbě. Za dva dny, kdy trhy probíhaly, utržili prodejci rekordních 55 461 korun.

Petra Jílková za organizaci Barevný svět: „Jsme moc rádi, že jsme opět dostali příležitost přijet na vánoční trhy a nabídnout zaměstnancům elektrárny naše výrobky. Je na nich vidět, že opravdu chtějí přispět a pomoci, zajímají se také o naše klienty, které výrobky tvoří. Dokazuje to rekordní částka, kterou jsme letos utržili.“

Dostat výrobky za bránu elektrárny je pro prodejce i elektrárnu z důvodu důkladné kontroly při vstupu technicky i časově náročné, ale smysluplné. Výtěžek z prodeje výrobků pomáhá organizacím při zajišťování dalšího potřebného materiálu a vybavení pro klienty i zaměstnance.

„Letos jsme se zúčastnili vánočních trhů v elektrárně po šesté a jsme za to moc rádi. Tržby z prodeje jsou každý rok vyšší a naši klienti z toho mají obrovskou radost,“ sdělila Zdeňka Procházková za Diakonii Myslibořice.

Jiří Bezděk

 

Aktualizováno Sobota, 10 Prosinec 2016 07:53