Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Komenského náměstím už projedete
Komenského náměstím už projedete PDF Tisk Email
Úterý, 01 Listopad 2016 00:00

Silnice v Jihlavské bráně a na Komenského náměstí ke křižovatce u Úřadu práce budou předány do užívání v plánovaném termínu. Komunikace budou po dvouměsíčních úpravách průjezdné. Pokračovat budou práce na chodnících a veřejných prostranstvích. Od 1. listopadu už nebude přístupný nájezd na parkoviště z hlavní silnice I/23. Řidiči budou znovu používat jediný nájezd i výjezd, který ústí na Komenského náměstí.

Rozsah díla při úpravách chodníků a veřejných prostranství byl v průběhu prací oproti původnímu zadání navýšen, nicméně termín 30. listopadu pro předání k užívání stále platí. Pro chodce budou do doby dokončení všech prací určeny průchozí trasy. Stále se ale budou pohybovat na staveništi, proto prosíme, aby dbali zvýšené opatrnosti. Od 1. listopadu od 6 hodin budou také zrušeny náhradní zastávky MAD na ulici V. Nezvala. Provoz zastávek na Komenského náměstí bude obnoven.

Ulice Spojenců bude od začátku listopadu jednosměrná

Radnice reagovala na požadavky obyvatel ulice Spojenců, kteří si přáli ulici zjednosměrnit. Názor většiny následně radnice ověřila anketou, v níž obyvatelé ulice mohli svůj názor vyjádřit po celý květen letošního roku.

Irini Martakidisová