Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Železniční most se na Znojemskou vrátí
Železniční most se na Znojemskou vrátí PDF Tisk Email
Úterý, 18 Říjen 2016 07:52

Na konci srpna byl v rámci revitalizace trati Okříšky – Zastávka u Brna demontován železniční most na ulici Znojemská. Dráhy budou nyní montovat na stejné místo nový most a na dva víkendy uzavřou úsek silnice na ulici Znojemská od křižovatky se silnicí Janouškova, Nádražní po křižovatku se silnicí Sušilova, Riegrova, v délce zhruba 200 metrů.

První etapa, při které proběhne vložení mostu, bude v termínu od soboty 29. října od 7 hodin do neděle 30. října do 19 hodin. Druhá etapa – vložení dalších částí konstrukce mostu, bude od soboty 19. listopadu od 7 hodin do neděle 20. listopadu do 19 hodin. Objízdná trasa po dobu uzavírky bude vedena ulicemi Bráfova, Hrotovická, Kosmákova a Březinova. Délka objízdné trasy je zhruba 2 kilometry.

Kromě dvou popsaných etap bude nadále platit částečná uzavírka s možností průjezdu pouze ve směru do centra, a to do 30. listopadu.

Změny v MAD při uzavírkách

Trasa linky č. 1 Karlovo náměstí – Poliklinika bude odkloněna z ulice Nádražní na ulice Janouškova, Svatopluka Čecha, Křížkovského, Znojemská a dále vedena v původní trase. Trasa linky č. 1 Poliklinika – Karlovo náměstí bude odkloněna z ulice Znojemská na ulice Březinova, Kosmákova, Hrotovická, Bráfova třída, Nádražní a dále v původní trase.

Irini Martakidisová