Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zpráva ze SelfieRun
Zpráva ze SelfieRun PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Říjen 2016 11:40

První ročník fundraisingově-sportovní akce Oblastní charity Třebíč „SelfieRun 2016“ proběhla v sobotu 8. října. Na přípravách se aktivně a s elánem podíleli pracovníci celého Střediska sv. Dona Bosca. Výtěžek pak putoval ve prospěch služby Primární prevence. Zázemí pro pořádání závodu poskytlo organizátorům i soutěžícím sídlo Oblastní charity Třebíč na ul. L. Pokorného. Zde také byl v 10 hod. závod slavnostně odstartován.

Rodiče s dětmi se vydali na jeden kilometr dlouhou trasu, zdatnějším běžcům bylo vyměřeno ke zdolání pětkrát tolik. Trať vedla na podzámeckou nivu a dál až na úroveň Polanky. Závodníků sice nepřišlo mnoho, ale sportovní nadšení a nálada byly vynikající. Vítěze na stupních vítězů potěšily pěkné ceny, připravené občerstvení přišlo všem vhod, protože proběhnutím cílové pásky zdaleka vše neskončilo. Program pokračoval různými aktivitami, děti si zařádily na skákacím hradě a nechávaly si s oblibou malovat na obličej, dospělí zase mířili do selfie koutku, aby si zde pořídili a odnesli domů zajímavé fotografie nebo si tu na památku vyrobili placku na připnutí s logem závodu SelfieRun.

Poděkování na tomto místě patří i všem sponzorům, kteří se do značné míry ochotně podíleli na tom, abychom akci mohli uspořádat.

Vydařený začátek může dát vzniknout nové tradici. Již nyní uvažujeme o druhém ročníku SelfieRunu příští rok a věříme, že příznivé ohlasy na první vydařenou akci tohoto typu.

Jarmila Liščáková