Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Dopravní aktuality
Dopravní aktuality PDF Tisk Email
Středa, 05 Říjen 2016 06:46

Porucha plynovodu na Bráfově třídě

Odbor dopravy a komunálních služeb informuje, že v ulici Bráfova třída probíhají výkopové práce z důvodu opravy plynovodu. Před domy č. p. 32 a 34 bude uzavřen chodník až do 12. října. Od středy 5. října do pátku 14. října bude výkop v chodníku u domu č. p. 2/1 a chodník bude uzavřen. Bezpečnost chodců i přístup k bytovým jednotkám bude v obou případech zajištěn.

Dopravní omezení v Nikodémově a Nerudově ulici

Z důvodu provádění výkopových prací při pokládce teplovodní a optické přípojky bude omezen provoz v ulici Nikodémova, mezi objekty č. p. 890 a 901-903, a to od 5. do 30. října. Překop silnice bude prováděn tak, aby zůstal jeden jízdní pro oba směry jízdy. Při výkopu v chodníku u č. p. 901-903 bude provoz pro pěší zajištěn lávkou, při výkopu v chodníku u č. p. 890 bude chodník uzavřen.

Také v Nerudově ulici bude probíhat pokládka teplovodní a optické přípojky, a to od 5. října do 10. listopadu letošního roku. Výkopové práce budou probíhat v ulicích Nerudova a Hálkova, u č. p. 353, 484, 1190 a parc. č. 6545. Při překopu silnice bude jeden jízdní pruh pro oba směry jízdy zachován. Parkovací stání v ulici Hálkova bude uzavřeno. Při překopu v chodnících bude provoz pro pěší zajištěn lávkou a přístupy do objektů budou zajištěny.

V Koželužské ulici bude uzavírka prodloužena

Prodloužení se týká úseku o délce zhruba 210 metrů od křižovatky s ulicí Na Potoce směrem do Boroviny, při opravě opěrné zdi. Termín uzavírky je zde prodloužen do 11. prosince. Objízdná trasa je obousměrně od uzavřeného úseku po silnici č. II/410 ke křižovatce se silnicí I/23, ulicí Sucheniova, Pražská, do místní části městyse Stařeč – Červená Hospoda, odtud po silnici III/4101 do Starče ke křižovatce se silnicí II/410 a zpět do Třebíče k uzavřenému úseku. Linkové autobusy budou moci jezdit ulicemi Řípovská, Spojenců a Revoluční.

Irini Martakidisová