Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Charita slaví svátek
Charita slaví svátek PDF Tisk Email
Pondělí, 19 Září 2016 12:08

Oblastní charita Třebíč se opět přidá k celostátní kampani DEN CHARITY, která se koná v blízkosti svátku patrona charitní práce - sv. Vincence z Pauly. Ve středu 21. 9. 2016 od 10 - 17 hod. zve veřejnost na Karlovo náměstí v Třebíči.

Po slavnostním zahájení v 10 hod. se zde po celý den budou prezentovat jednotlivé charitní služby, návštěvníkům nabídneme drobné občerstvení, možnost seznámit se s nabídkou služeb, ale i zábavu a odpočinek. Pracovnice ošetřovatelské služby změří ve stanu zájemcům krevní tlak a glykémii. Krátký videofilm seznámí zájemce s dobrovolnickou činností v třebíčské Charitě. Vítány jsou i děti, pro které jsou připraveny soutěže a skákací hrad.

Odpoledne zpestří hudební vystoupení: v 13.30 hod. zahrají žáci ZUŠ Fórum Třebíč, v 15.00 hod. kapela Kolowrath 2nd ze Střední školy stavební a v 16 hod. zazpívá rapper Freedy.

Lidé, kteří si zakoupí některý z výrobků vytvořených uživateli služeb, svým příspěvkem podpoří další činnost služby.

Vstup na akci je volný.

Ve čtvrtek 22. 9. 2015 bude ke Dni Charity slavena v 16 hod. v kostele v Přibyslavicích u Třebíče mše svatá. Po jejím skončení proběhne v místním kulturním domě setkání pracovníků a dobrovolníků Oblastní charity Třebíč.

Marie Paločková