Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy HRADOZÁMECKÁ NOC NA ZÁMKU V NÁMĚŠTI N. O.
HRADOZÁMECKÁ NOC NA ZÁMKU V NÁMĚŠTI N. O. PDF Tisk Email
Úterý, 23 Srpen 2016 07:57

Večerní prohlídky zámku s doprovodným programem

Hradozámecká noc, která letos proběhne v noci ze soboty 27. na neděli 28. srpna, představuje památky v netradiční době a s netradičním programem jako místa neustále živá, na něž má smysl se vracet. Do tohoto tradičního projektu Národního památkového ústavu se samozřejmě zapojuje i zámek v Náměšti nad Oslavou.

„Prohlídka náměšťského zámku bude doplněna vystoupením pod názvem Varieté Beneto s interaktivním zapojením diváků, kteří se stanou součástí jednotlivých výstupů, jakými jsou třeba prostřelení poháru, házení nožů, výuka šermu či prostřelení hlavy. Vše je prováděno pomocí triků nebo iluze, takže nikomu nehrozí újma na zdraví či ohrožení života“, zve kastelán Marek Buš.

Mimořádné večerní a noční prohlídky se uskuteční v sobotu 27. srpna v časech 18.00, 19.00, 20.00, 21.00 a 22.00 hodin. Délka prohlídky je přibližně 60 minut.

Kapacita skupiny návštěvníků je omezena počtem 45 osob, proto zájemcům doporučujeme rezervaci prohlídky na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na telefonním čísle 568 620 319.

Vstupné: dospělí: 90 Kč, snížené vstupné: 60 Kč, rodinné vstupné: 240 Kč. Pořadatelem Hradozámecké noci je Národní památkový ústav, partnerem je Ministerstvo kultury České republiky a hlavním mediálním partnerem je Česká televize.

Marek Buš