Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy FRANCOUZŠTÍ ŠLECHTICI NA ZÁMKU V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU
FRANCOUZŠTÍ ŠLECHTICI NA ZÁMKU V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU PDF Tisk Email
Středa, 10 Srpen 2016 07:58

Večerní prohlídky zámku s příběhem vikomta de Valmont

Letos již podruhé připravila správa zámku v Náměšti nad Oslavou spolu s divadlem historie v pohybu Exulis večerní a noční prohlídky zámku s divadelním představením, které bude tentokrát inspirováno příběhem vikomta de Valmont a markýzy de Merteuil podle známého románu francouzského spisovatele Choderlose de Laclose Nebezpečné známosti.

„Herci divadla našim návštěvníkům přinesou příběh známý z různých filmových zpracování, včetně úspěšné adaptace režiséra Miloše Formana,“ láká kastelán Marek Buš. V atraktivních zámeckých prostorách tak návštěvníci budou moci nahlédnout do pestrého a poněkud nevázaného života aristokratické společnosti před Velkou francouzskou revolucí.

Mimořádné večerní a noční prohlídky se uskuteční v pátek a v sobotu 12. a 13. srpna, denně v časech 18.00, 19.00, 20.00, 21.00 a 22.00 hodin. Délka prohlídky je přibližně 50 minut.

Kapacita skupiny návštěvníků je omezena počtem 45 osob, proto zájemcům doporučujeme rezervaci prohlídky na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na telefonním čísle 568 620 319. Vstupné: dospělí: 100 Kč, snížené vstupné: 60 Kč.

Marek Buš