Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Konference o rozvoji podnikání a zaměstnanosti
Konference o rozvoji podnikání a zaměstnanosti PDF Tisk Email
Čtvrtek, 04 Srpen 2016 06:43

Představení aktivit Třebíče pro firmy a živnostníky, nastavení vzájemné spolupráce a směrování rozvoje podnikání a zaměstnanosti, diskuze s firmami a živnostníky na téma co pro ně město může udělat a co je aktuálně potřeba řešit. To je cíl zářijové konference, která bude ve čtvrtek 22. září od 9 do 13 hodin v Pasáži.

„Připravovaná konference bude setkáním podnikatelů, firem, města a také organizací, které podporují zaměstnanost a rozvoj regionu. Podnikatelům a firmám chceme ukázat, co vše pro ně město může udělat a také si říct, jaké jsou limity. Potřebujeme znát jejich představy a společně tak hledat příležitosti k rozvoji. V žádném případě to nebude nějaké teoretické setkání, konference je postavena velmi prakticky a bude zde prostor pro řešení konkrétních problémů a příležitostí,“ popsal zaměření konference místostarosta Pavel Pacal.

Program bude ryze praktický

Konkrétní pomoc místním podnikům, nové formy podpory pro začínající podnikatele a změnu politiky při jednání se zahraničními investory představí Adam Joura z CzechInvestu. Možnostem podpory v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost se bude věnovat Lucie Žáčková, odborný rada agentury. Vedoucí odboru dopravy v Třebíči Aleš Kratina představí aktuální stav a plány třebíčského obchvatu. Předseda Energetického Třebíčska Vítězslav Jonáš ukáže vývoj ve výstavbě 5. bloku Jaderné elektrárny Dukovany. Zkušenosti s budováním průmyslové zóny a její prezentaci směrem k investorům bude prezentovat Karel Pačiska, starosta Bystřice nad Pernštejnem. Na konferenci zazní informace o spolupráci střední průmyslové školy s firmami a Okresní hospodářská komora Třebíč představí své služby a plán organizace veletrhu práce Fortel 2017.

Přihláška na konferenci zde: http://www.trebiczije.cz/konference-zari-2016/

Irini Martakidisová