Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Omezení v Koželužské ulici
Omezení v Koželužské ulici PDF Tisk Email
Středa, 27 Červenec 2016 06:35

Zhruba v polovině července začal investor – Kraj Vysočina – s rozsáhlou opravou silnice v ulici Koželužská. Práce jsou rozděleny do dvou etap, o kterých Odbor dopravy a komunálních služeb již informoval. Nyní došlo k mírným úpravám.

V první etapě, která bude trvat do 28. srpna, bude na dvou úsecích od ulice Dr. Ant. Hobzy po Janův mlýn vyfrézován povrch silnice a položen nový. Po tuto dobu bude v prvním úseku částečná uzavírka silnice, s kyvadlovým provozem. O víkendu 20. a 21. srpna (při nepřízni počasí v náhradním termínu 27. a 28. srpna) čeká řidiče v tomto úseku úplná uzavírka. Ve druhém úseku (od km 0,385 po km 0,862 Janův mlýn) bude po celou dobu provádění prací úplná uzavírka.

Druhá etapa prací začne 29. srpna a potrvá do konce října. Ve dvou úsecích od sjezdu na ulici T. Bati po křižovatku s ulicí Řípovskou a od křižovatky s ulicí Okružní po konec města bude ve dnech 29. srpna až 1. září při frézování povrchu úplná uzavírka. Mezi 2. 9. a 24. 9. zde bude částečná uzavírka s kyvadlovým provozem. Úseky budou úplně uzavřeny zase od 25. do 29. září, z důvodu pokládky povrchu a od konce září do konce října budou probíhat dokončovací práce s kyvadlovým provozem.

Irini Martakidisová