Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Volné vstupenky na Grand Prix ČR malým pacientům
Volné vstupenky na Grand Prix ČR malým pacientům PDF Tisk Email
Středa, 27 Červenec 2016 06:24

Od úterý 26. 7. 2016 se může veřejnost zapojit do soutěže, kterou již podruhé vyhlašuje v rámci spolupráce Automotodrom Brno, Jaderná elektrárna Dukovany a Nadační fond NIKÉ. Věříme, že stejně jako v loňském roce se soutěže zúčastní co nejvíce nadšenců GRAND PRIX ČR, neboť ve hře je celkem osm vstupenek na letošní závody. Bonusem bude předání dalších dvaceti kusů vstupenek na GP ČR 2016 malým pacientům Dětské nemocnice Brno a jejich rodinám.

V rámci vědomostní soutěže, která bude probíhat od 26. 7. 2016 do 4. 8. 2016 budou postupně zveřejněny čtyři otázky tematicky zaměřené na Jadernou elektrárnu Dukovany, Automotodrom Brno a Dětskou nemocnici Brno. Otázky, na které musí soutěžící, co nejrychleji od vyhlášení správně odpovědět budou zveřejněny vždy v úterý a ve čtvrtek na webu www.automotodrombrno.cz/cz/soutez-dukovany nebo na facebookovém profilu JE Dukovany www.facebook.com/ICDukovany.

Odpovídat bude možné prostřednictvím e-mailu zaslaného na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na facebooku zasláním zprávy. Těm, kteří označí profil symbolem „To se mi líbí“, přijde automatické upozornění v okamžiku zveřejnění otázky. Dva nejrychlejší účastníci z webu a dva z facebookového profilu, kteří správně odpoví na všechny čtyři otázky, obdrží vstupenky pro dvě osoby. Každý účastník může soutěžit v mailové i facebookové části soutěže. V případě výhry v obou částech je výhra udělena pouze jedenkrát.

„Na první pohled se to nezdá, ale Jaderná elektrárna Dukovany a Automotodrom Brno mají překvapivě hodně společného, a zájem o dlouhodobou podporu dětí v Dětské nemocnici Brno je jen jednou ze společných aktivit,“ dodává pan Jiří Bezděk, tiskový mluvčí ČEZ, Jaderné elektrárny Dukovany. Slavnostní vyhlášení soutěže a předání vstupenek vítězům se uskuteční 17. 8. 2016 v Dětské nemocnici Brno, kde zároveň proběhne autogramiáda motocyklových závodníků Karla Abrahama, Karla Haniky a  Jakuba Kornfeila.

Jiří Bezděk