Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Ach ty uzavírky, neberou konce!
Ach ty uzavírky, neberou konce! PDF Tisk Email
Pondělí, 25 Červenec 2016 10:51

V židovské čtvrti omezí dopravu kontejner

V termínu od 26. července do 31. srpna, bude v ulici Leopolda Pokorného před Kavárnou Vrátka, umístěn kontejner pro odvoz suti. Bude zde částečné dopravní omezení v rozsahu zhruba 9 m2. Průjezd jedním jízdním pruhem i vstupy do přilehlých objektů zůstanou zachovány.

Oprava opěrné zdi v Libušině údolí

Ve stejném termínu při opravě silnice přistoupil Kraj Vysočina také k opravě opěrné zdi při silnici v Libušině údolí a to v úseku od křižovatky s ulicí Na Potoce směrem do Boroviny o celkové délce zhruba 210 metrů. V tomto úseku bude po celou dobu (25. července až 30. října) úplná uzavírka.

Objízdná trasa pro auta je přes Červenou hospodu a Stařeč. Autobusy budou jezdit ulicemi Okružní, Fibichova, Řípovská, Spojenců a Revoluční. Průjezd bude umožněn pouze vozidlům integrovaného záchranného systému. Vzhledem k  více etapám a rozsahu stavby doporučujeme řidičům, aby sledovali aktuální dopravní značení.

Při hokeji bude uzavřená ulice

V pátek 29. července bude z důvodu zajištění bezpečnosti při hokejovém utkání uzavřen úsek ulice Kateřiny z Valdštejna. Čas uzavírky je od 16.30 do 20.30.

Irini Martakidisová