Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy 17. Junior show se vydařila
17. Junior show se vydařila PDF Tisk Email
Pátek, 17 Červen 2016 16:53

Přehlídka aktivit třebíčské hotelové školy se již tradičně koná v divadle Pasáž v polovině června. A letos byla ve znamení několika výročí.

Melounový šampionát, což je mezinárodní soutěž ve vyřezávání melounů, slavil již 14. ročník. A bylo se na co dívat. Zejména motivy se sportovní tématikou byly vydařené, následovány květinovými variacemi. 10. ročník republiková soutěž v běhu číšníků s vínem, nazvaná Junior Jogging, přinesl do řad studentů potřebný adrenalin.

Prezentace dovedností žáků Obchodní akademie a Hotelové školy Třebíč, Junior Art, slavila 6. ročník soutěže v kresbě, nechyběla kadeřnická show. V hlavním sále se střídala taneční a pěvecká vystoupení – nejvíce se líbilo Slunko. Ani sportovci nepřišli zkrátka. Nejzajímavější bylo vystoupení sportovních šermířů z oddílu RedGym, mezi nimiž nechyběla žákyně školy, cukrářka Iva Pohlodková.

Zpestřením byly divácké soutěže. Zaujaly ukázky výrobků žáků školy, slavnostní tabule nebo cukrářské výrobky. Přímo před zraky diváků probíhalo flambování, míchání nápojů, ochutnávky a degustace. V předsálí našly místa firmy z Třebíče i odjinud. Víte, že u nás začíná nová čokoládovna?

František Ryneš