Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy MANN+HUMMEL dokončil převzetí Affinia Group
MANN+HUMMEL dokončil převzetí Affinia Group PDF Tisk Email
Pondělí, 16 Květen 2016 07:31

Společnost MANN+HUMMEL oznámila, že dokončila převzetí globálních aktivit v odvětví filtrace od skupiny Affinia Group. Skupina Affinia je výrobcem značek filtrů WIX a FILTRON.

„Přidáním značek WIX a FILTRON posiluje společnost MANN+HUMMEL svou globální působnost – rozšiřuje své portfolio výrobků a získává přístup na nové trhy,“ uvedl Alfred Weber, prezident a výkonný ředitel společnosti MANN+HUMMEL. „Naše společné 150leté zkušenosti a vzájemně se doplňující schopnosti jsou spolu s 20 000 vynikajícími zaměstnanci po celém světě zárukou, že budeme i nadále růst a přinášet našim zákazníkům to nejlepší z oblasti filtračních řešení.“

Obě společnosti propojí to nejlepší z oblasti filtračních řešení pro silniční a terénní vozy i průmyslové provozy. Aktivity skupiny Affinia v odvětví filtrace, spojené se známými značkami WIX a FILTRON, se zaměřují na trh s náhradními díly v podobě filtrů oleje, paliva a hydraulické i chladicí kapaliny. Soukromá společnost MANN+HUMMEL je globálním odborníkem v odvětví filtrace a nabízí filtrační řešení pro zákazníky nakupující originální výbavu i náhradní díly, a to v automobilovém i průmyslovém sektoru.

Společnost MANN+HUMMEL bude skupinu provozovat jako novou obchodní jednotku na území USA se sídlem v Severní Karolíně. Keith Wilson, dosavadní výkonný ředitel společnosti Affinia, bude ve své vedoucí funkci pokračovat jako prezident a generální ředitel společnosti MANN+HUMMEL Filtration Technology, zodpovědný Manfredu Wolfovi, předsedovi správní rady převzaté společnosti.

Daniela Vilhelmová